Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: Ayomi FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 967
Ayomi FC YOUNG STAR
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Agbo speelt de bal door. Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uzoma. Uzoma krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Idahor is nu in balbezit. Omoh is nu in balbezit. Idahor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Idahor krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Odiye heeft problemen om de bal te vangen. Uzoma is nu in balbezit. Agoye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uzoma raakt geblesseerd tijdens het duel. Uzoma neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Enyiaku trapt de bal weg. Thompson kopt de bal weg. Agbo probeert de bal aan de voet te houden. Uzoma rent richting de bal. Uzoma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nwosa probeert de bal aan de voet te houden. Ogungbure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omoh. Omoh krijgt een gele kaart. Ogungbure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Choji met een snel genomen vrije trap. Daar is Omoyinmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Choji kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olufemi de bal onder controle te krijgen. Odiah probeert naar een medespeler te passen. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Idahor geeft een lange en hoge pass. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwosa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Idahor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson speelt de bal door. Uzoma rent richting de bal. Uzoma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayomi FC - YOUNG STAR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayomi FC 50%, YOUNG STAR 50%.
Ayomi FC - YOUNG STAR 1:0

46e minuut.
Akwuegbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliseh rent richting de bal. Oliseh passt de bal in één keer door. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Omoyinmi rent richting de bal. Sule geeft de bal voor. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Agbo probeert naar een medespeler te passen. Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Uzoma rent richting de bal. Uzoma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. George speelt de bal door. Oliseh speelt de bal door. Uzoma is nu in balbezit. Uzoma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayomi FC 38%, YOUNG STAR 62%.
Ayomi FC - YOUNG STAR 1:0