Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 21:22
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: Ayomi FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1286
Ayomi FC Raging Hunters
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Akwuegbu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uzoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzoma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Okereke probeert naar een medespeler te passen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Famewo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Odiah onderschept slim de pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh rent richting de bal. Oliseh geeft een lange en hoge pass. Uzoma rent richting de bal. Uzoma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Odiah passt de bal in één keer door. Ebiede met een sublieme pass. Dosunmu is nu in balbezit. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dosunmu de bal. Stephen onderschept slim de pass. Stephen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oliseh is nu in balbezit. Oliseh geeft een hoge lob. Daar is Uzoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzoma draait met de bal, schiet en ... Agoye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayomi FC - Raging Hunters 1:0

40e minuut.
Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini probeert naar een medespeler te passen. Uzoma rent richting de bal. Uzoma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayomi FC - Raging Hunters 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayomi FC 59%, Raging Hunters 41%.
Ayomi FC - Raging Hunters 2:0

61e minuut.
Mbong geeft een lange en hoge pass. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu passt de bal in één keer door. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma haalt uit met een fantastische trap. Agoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh met een sublieme pass. Shakpoke is nu in balbezit. Uzoma onderschept slim de pass. Uzoma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ebiede met de inworp. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dosunmu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Famewo speelt de bal door. Omoh geeft een lange en hoge pass. Shakpoke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma schiet op doel. Agoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayomi FC 41%, Raging Hunters 59%.
Ayomi FC - Raging Hunters 2:0