Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumen Juice FC
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Oghene probeert naar een medespeler te passen. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh passt de bal met de wreef. Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ayeni onderschept slim de pass. Ayeni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaku de bal. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumen - Juice FC 0:1

12e minuut.
Okpara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase passt de bal in één keer door. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lumen - Juice FC 1:1

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen. Ayorinde is nu in balbezit. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babayaro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Eboh is nu in balbezit. Eboh passt de bal met de wreef. Oghene geeft de bal voor. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Ayorinde is nu in balbezit. Johnson rent richting de bal. Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayorinde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumen 54%, Juice FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lumen - Juice FC 1:1

60e minuut.
Eboh met een sublieme pass. Rufai rent richting de bal. Ayeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayeni krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ayorinde passt de bal zonder na te denken. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Babayaro de bal onder controle te krijgen. Akinsehinde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumen - Juice FC 2:1

82e minuut.
Okpara onderschept slim de pass. Okpara speelt de bal door. Rufai heeft problemen om de bal te vangen. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke draait met de bal, schiet en ... Tawose kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Babayaro geeft een hoge lob. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen geeft de bal voor. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumen - Juice FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumen 52%, Juice FC 48%.
Lumen - Juice FC 3:1