Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hull City FC Sporting Stars Fc
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten average
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya is nu in balbezit. Enakarhire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enakarhire krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu passt de bal in één keer door. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Sporting Stars Fc 1:0

14e minuut.
Ige passt de bal met de wreef. Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu passt de bal zonder na te denken. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ... Obafemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Sporting Stars Fc 2:0

19e minuut.
Sylvester rent richting de bal. Olasupo verovert de bal door een tackle van achteren. Olasupo speelt de bal door. Njoku rent richting de bal. Njoku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nwanu rent richting de bal. Nwanu geeft een lange en hoge pass. Olasupo kopt de bal weg. Njoku is nu in balbezit. Njoku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Sporting Stars Fc 2:1

25e minuut.
Ijaya is nu in balbezit. Ijaya probeert naar een medespeler te passen. Ikebuahu is nu in balbezit. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu passt de bal in één keer door. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ikebuahu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Enakarhire de bal onder controle te krijgen. Nwanu rent richting de bal. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Sporting Stars Fc 3:1

45e minuut.
Apam geeft een hoge lob. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo passt de bal met de wreef. Njoku rent richting de bal. Njoku schiet op doel. Ishiaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull City FC 41%, Sporting Stars Fc 59%.
Hull City FC - Sporting Stars Fc 3:1

49e minuut.
Osondu controleert de bal met de borst. Famewo probeert naar een medespeler te passen. Akinsehinde is nu in balbezit. Ikebuahu is nu in balbezit. Ikebuahu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Osondu rent richting de bal. Sylvester verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvester speelt de bal door. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde schiet op doel. Obafemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Olasupo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sylvester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu haalt uit met een fantastische trap. Olomuyina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ishiaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Olasupo speelt de bal door. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo geeft een hoge lob. Osondu is nu in balbezit. Osondu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ige rent richting de bal. Ige met een sublieme pass. Famewo geeft een lange en hoge pass. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull City FC 42%, Sporting Stars Fc 58%.
Hull City FC - Sporting Stars Fc 3:1