Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Links Toons fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Imagbudu is nu in balbezit. Okocha rent richting de bal. Imagbudu verovert de bal door een tackle van achteren. Imagbudu geeft een lange en hoge pass. Abana kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chibueze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze geeft de bal voor. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Links - Toons fc 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Amokachi de bal. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi passt de bal met de wreef. Makinwa rent richting de bal. Makinwa schiet op doel. Obiku bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Links 49%, Toons fc 51%.
Ogun Links - Toons fc 0:1

61e minuut.
Gona passt de bal in één keer door. Wahab is nu in balbezit. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Egbo is nu in balbezit. Egbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Links - Toons fc 0:2

80e minuut.
Ukohu speelt de bal door. Chibueze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emedosi. Emedosi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Emedosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shaaka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Links 68%, Toons fc 32%.
Ogun Links - Toons fc 0:2