Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Stars Fc Plateau Cheetahs
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ejide rent richting de bal. Apam begaat een overtreding. Ejide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ejide met een snel genomen vrije trap. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Stars Fc - Plateau Cheetahs 0:1

11e minuut.
Osondu passt de bal zonder na te denken. Njoku is nu in balbezit. Njoku met een sublieme pass. Olasupo heeft problemen om de bal te vangen. Olasupo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Apam kopt de bal weg. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu probeert naar een medespeler te passen. Garba is nu in balbezit. Garba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eromoigbe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Salahudeen kopt de bal weg. Enakarhire probeert naar een medespeler te passen. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku haalt uit met een fantastische trap. Ngedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Stars Fc - Plateau Cheetahs 1:1

27e minuut.
Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu passt de bal in één keer door. Omoefe is nu in balbezit. Oliseh rent richting de bal. Oliseh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Enakarhire is nu in balbezit. Garba verovert de bal door een tackle van achteren. Garba speelt de bal door. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nwanna geeft de bal voor. Inworp. Oliseh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nwanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garba rent richting de bal. Garba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam is nu in balbezit. Apam probeert naar een medespeler te passen. Njoku is nu in balbezit. Njoku haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Doeltrap. Fatusi met een harde bal richting middenveld. Apam kopt de bal weg. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Apam de bal onder controle te krijgen. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba haalt uit met een fantastische trap. Obafemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo probeert naar een medespeler te passen. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku verovert de bal door een tackle van achteren. Njoku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Stars Fc - Plateau Cheetahs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Stars Fc 60%, Plateau Cheetahs 40%.
Sporting Stars Fc - Plateau Cheetahs 2:1

51e minuut.
Keshi heeft problemen om de bal te vangen. Enakarhire verovert de bal door een tackle van achteren. Enakarhire met een sublieme pass. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Keshi passt de bal in één keer door. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe passt de bal zonder na te denken. Garba is nu in balbezit. Garba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide geeft een lange en hoge pass. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Obafemi met een harde bal richting middenveld. Ejide kopt de bal weg. Klungelig pakt Apam de bal. Garba is nu in balbezit. Garba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Stars Fc - Plateau Cheetahs 2:2

85e minuut.
Osondu is nu in balbezit. Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire passt de bal zonder na te denken. Njoku rent richting de bal. Njoku schiet op doel. Ngedi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Stars Fc 47%, Plateau Cheetahs 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Stars Fc - Plateau Cheetahs 2:2