Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: FC Kings Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 672
FC Kings Akwa-Ibom Bursts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Anonam onderschept slim de pass. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonam onderschept slim de pass. Akanji rent richting de bal. Akanji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Irozuru rent richting de bal. Irozuru speelt de bal door. Omokoh speelt de bal door. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal schiet op doel. Moneke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Irozuru rent richting de bal. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Offor probeert naar een medespeler te passen. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Babalade verovert de bal door een tackle van achteren. Babalade probeert naar een medespeler te passen. Akanji is nu in balbezit. Akanji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings 59%, Akwa-Ibom Bursts 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kings - Akwa-Ibom Bursts 0:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovie met de inworp. Nwordu is nu in balbezit. Lawal verovert de bal door een tackle van achteren. Lawal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akanji passt de bal in één keer door. Chukwu rent richting de bal. Babalade verovert de bal door een tackle van achteren. Babalade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Omokoh passt de bal in één keer door. Daar is Lawal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojigwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojigwe krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Anosike rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anonam. Anosike is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ukohu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lawal rent richting de bal. Lawal draait met de bal, schiet en ... Moneke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Omokoh passt de bal met de wreef. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru met een sublieme pass. Lawal rent richting de bal. Lawal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ovie passt de bal in één keer door. Daar is Omokoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokoh passt de bal in één keer door. Lawal rent richting de bal. Lawal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings 36%, Akwa-Ibom Bursts 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kings - Akwa-Ibom Bursts 0:0