Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akwa-Ibom Bursts Senior Super striker
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Okunowo probeert naar een medespeler te passen. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Nwordu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Adepoju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Anonam de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekhosuehi. Ekhosuehi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Egere met een sublieme pass. Klungelig pakt Ekhosuehi de bal. Anonam rent richting de bal. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Bursts - Senior Super striker 1:0

37e minuut.
Ude probeert naar een medespeler te passen. Okunowo is nu in balbezit. Anonam rent richting de bal. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen draait met de bal, schiet en ... Moneke bokst de bal weg.

44e minuut.
Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade probeert naar een medespeler te passen. Onyedika is nu in balbezit. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Bursts 52%, Senior Super striker 48%.
Akwa-Ibom Bursts - Senior Super striker 1:0

55e minuut.
Anonam is nu in balbezit. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo geeft een hoge lob. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ojigwe geeft de bal voor. Babalade is nu in balbezit. Irozuru onderschept slim de pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ayinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sunday bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday passt de bal in één keer door. Ekhosuehi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akanji is nu in balbezit. Akanji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji passt de bal met de wreef. Babalade is nu in balbezit. Babalade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Irozuru de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Okunowo onderschept slim de pass. Okunowo met een sublieme pass. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Moneke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akwa-Ibom Bursts - Senior Super striker 1:1

84e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Akanji passt de bal zonder na te denken. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade onderschept slim de pass. Babalade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Anonam is nu in balbezit. Okunowo speelt de bal door. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ojigwe onderschept slim de pass. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji passt de bal met de wreef. Babalade is nu in balbezit. Babalade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Bursts 44%, Senior Super striker 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akwa-Ibom Bursts - Senior Super striker 1:1