Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: wonder Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2349
wonder defenders
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Keshi passt de bal met de wreef. Onyeogu speelt de bal door. Bankole met een sublieme pass. Nwaneri heeft problemen om de bal te vangen. Nwaneri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Ledor rent richting de bal. Ledor met een sublieme pass. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wonder - defenders 1:0

26e minuut.
Chibueze probeert naar een medespeler te passen. Nwaneri rent richting de bal. Mohammed onderschept slim de pass. Bankole verovert de bal door een tackle van achteren. Bankole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Adiele passt de bal in één keer door. Nwaneri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohammed. Mohammed krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Nwaneri raakt geblesseerd tijdens het duel. Chibueze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nwaneri heeft problemen om de bal te vangen. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankole rent richting de bal. Bankole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wonder - defenders 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wonder 52%, defenders 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wonder - defenders 1:1

50e minuut.
Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami rent richting de bal. Bankole is nu in balbezit. Bankole haalt uit met een fantastische trap. Anonam probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Adiele passt de bal met de wreef. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een lange en hoge pass. Nwaneri maakt een snoekduik en kopt de bal. Mohammed controleert de bal met de borst. Siasia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Onyeogu heeft problemen om de bal te vangen. Babalade rent richting de bal. Bankole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bankole krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Adiele probeert de bal met de borst te controleren. Babalade verovert de bal door een tackle van achteren. Onyeogu probeert naar een medespeler te passen. Nwaneri rent richting de bal. Nwaneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wonder - defenders 2:1

58e minuut.
Nwaneri heeft problemen om de bal te vangen. Lambert rent richting de bal. Adiele rent richting de bal. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
wonder - defenders 3:1

61e minuut.
Ngedi kopt de bal weg. Onyeogu probeert de bal aan de voet te houden. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Babalade de bal. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu passt de bal in één keer door. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bankole speelt de bal door. Klungelig pakt Mohammed de bal. Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankole rent richting de bal. Bankole haalt uit met een fantastische trap. Siasia bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Choji niet meer kan verder spelen. Ajao komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nworgu rent richting de bal. Nworgu speelt de bal door. Daar is Anonam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Babalade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Folorunsho komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Adamu geeft een lange en hoge pass. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Adiele moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adiele schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wonder 45%, defenders 55%.
wonder - defenders 3:1