Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Munich Moonlight Boys
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sodje speelt de bal door. Klungelig pakt Adiele de bal. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele onderschept slim de pass. Adiele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Olabiyi de bal. Okemiri is nu in balbezit. Olabiyi begaat een overtreding. Okemiri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adiele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Shuaibu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ukohu geeft een hoge lob. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi geeft een hoge lob. Adiele rent richting de bal. Adiele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sule passt de bal met de wreef. Okemiri rent richting de bal. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri onderschept slim de pass. Okemiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chukwunyere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dozie. Dozie krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Ukohu geeft de bal voor. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri draait met de bal, schiet en ... Shuaibu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Munich - Moonlight Boys 1:0

35e minuut.
Agali onderschept slim de pass. Adiele is nu in balbezit. Adiele met een sublieme pass. Okemiri rent richting de bal. Okemiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ukohu met een sublieme pass. Okemiri rent richting de bal. Teberen rent richting de bal. Okemiri onderschept slim de pass. Okemiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Shuaibu trapt de bal weg van het doel. Adiele heeft problemen om de bal te vangen. Adiele is nu in balbezit. Adiele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ukohu onderschept slim de pass. Dozie is nu in balbezit. Ukohu begaat een overtreding. Ukohu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munich 60%, Moonlight Boys 40%.
Bayern Munich - Moonlight Boys 1:0

52e minuut.
Tawose verovert de bal door een tackle van achteren. Dozie is nu in balbezit. Adiele schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adiele krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Adinachukwu passt de bal in één keer door. Adiele kan de bal niet met de borst controleren. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele is nu in balbezit. Adiele haalt uit met een fantastische trap. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Tawose met een snelle inworp. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa geeft een hoge lob. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa passt de bal met de wreef. Adiele probeert de bal aan de voet te houden. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Munich - Moonlight Boys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munich 49%, Moonlight Boys 51%.
Bayern Munich - Moonlight Boys 2:0