Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Senior Super striker FC Kings
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi passt de bal in één keer door. Sunday speelt de bal door. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi geeft een hoge lob. Daar is Kaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru probeert naar een medespeler te passen. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senior Super striker - FC Kings 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anosike zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu geeft een hoge lob. Irozuru kopt de bal weg. Ayinde bokst de bal weg.

44e minuut.
Ukohu onderschept slim de pass. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru speelt de bal door. Lawal is nu in balbezit. Lawal draait met de bal, schiet en ... Ayinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senior Super striker 45%, FC Kings 55%.
Senior Super striker - FC Kings 0:1

51e minuut.
Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu verovert de bal door een tackle van achteren. Ukohu probeert naar een medespeler te passen. Omokoh rent richting de bal. Omokoh schiet op doel. Ayinde bokst de bal weg. Irozuru kopt de bal weg. Umukoro probeert de bal met de borst te controleren. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh haalt uit met een fantastische trap. Ayinde bokst de bal weg.

56e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo met een sublieme pass. Stephen is nu in balbezit. Stephen schiet op doel. Osueke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sunday zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okunowo geeft de bal voor. Klungelig pakt Anosike de bal. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Osueke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Shuaibu rent richting de bal. Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro passt de bal in één keer door. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday onderschept slim de pass. Sunday speelt de bal door. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senior Super striker 25%, FC Kings 75%.
Senior Super striker - FC Kings 0:1