Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: Imo Ties Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1251
Imo Ties jbtc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Frimpong onderschept slim de pass. Frimpong passt de bal met de wreef. Agbim rent richting de bal. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Shola schiet op doel. Folorunsho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Ties - jbtc 0:1

13e minuut.
Ledor rent richting de bal. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor verovert de bal door een tackle van achteren. Olugbodi onderschept slim de pass. Olugbodi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed met een sublieme pass. Igweokolo is nu in balbezit. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Shola schiet op doel. Folorunsho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Ties - jbtc 0:2

18e minuut.
Anyamkegh rent richting de bal. Datoru onderschept slim de pass. Datoru speelt de bal door. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Olugbodi probeert naar een medespeler te passen. Shola rent richting de bal. Agbim is nu in balbezit. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Shola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Okonkwo rent richting de bal. Nnaji rent richting de bal. Nnaji passt de bal met de wreef. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh met een sublieme pass. Shola rent richting de bal. Shola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Agbim de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Igweokolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Okonkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmed rent richting de bal. Okonkwo onderschept slim de pass. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap. Ajaero bokst de bal weg.

38e minuut.
Ezeji geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Igweokolo de bal onder controle te krijgen. Datoru speelt de bal door. Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imo Ties 66%, jbtc 34%.
Imo Ties - jbtc 0:2

49e minuut.
Obodo geeft een lange en hoge pass. Nnaji probeert de bal met de borst te controleren. Nnaji geeft een hoge lob. Okonkwo heeft problemen om de bal te vangen. Okonkwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ajaero met een harde bal richting middenveld. Igweokolo heeft problemen om de bal te vangen. Shola is nu in balbezit. Olugbodi rent richting de bal. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Shola kopt de bal weg. Igweokolo probeert de bal aan de voet te houden. Olugbodi rent richting de bal. Shola rent richting de bal. Shola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Ngedi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olugbodi rent richting de bal. Olugbodi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Frimpong met een snelle inworp. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi passt de bal in één keer door. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Ties - jbtc 0:3

66e minuut.
Daar is Okonkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi speelt de bal door. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong geeft een lange en hoge pass. Folorunsho bokst de bal weg. Baita maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ajaero trapt de bal weg van het doel. Igweokolo heeft problemen om de bal te vangen. Olugbodi speelt de bal door. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ledor probeert naar een medespeler te passen. Datoru is nu in balbezit. Datoru probeert naar een medespeler te passen. Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Datoru probeert naar een medespeler te passen. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi passt de bal zonder na te denken. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Ties - jbtc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imo Ties 64%, jbtc 36%.
Imo Ties - jbtc 0:4