Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kogi Lads Raging Beams
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Obafuso onderschept slim de pass. Obafuso probeert naar een medespeler te passen. Babayaro is nu in balbezit. Babayaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Elaho kopt de bal weg. Okoh heeft problemen om de bal te vangen. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Lads - Raging Beams 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Lads 48%, Raging Beams 52%.
Kogi Lads - Raging Beams 0:1

47e minuut.
Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke verovert de bal door een tackle van achteren. Okeke passt de bal met de wreef. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Obafuso rent richting de bal. Elaho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obafuso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Obafuso neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen geeft de bal voor. Omagufi rent richting de bal. Omagufi schiet op doel. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Lads - Raging Beams 0:2

71e minuut.
Tawose rent richting de bal. Tawose geeft een lange en hoge pass. Ebiede kopt de bal weg. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Okoh kopt de bal weg. Daar is Babayaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elaho rent richting de bal. Babayaro rent richting de bal. Babayaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Obafuso met een sublieme pass. Isah rent richting de bal. Ebiede verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Lads - Raging Beams 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Lads 53%, Raging Beams 47%.
Kogi Lads - Raging Beams 1:2