Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imo Ties Real Mo FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Okonkwo rent richting de bal. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo schiet op doel. Akinbiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Ties - Real Mo FC 1:0

27e minuut.
Igweokolo rent richting de bal. Adigun onderschept slim de pass. Adigun passt de bal zonder na te denken. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Olugbodi de bal. Ola is nu in balbezit. Met opzet legt Olugbodi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Olugbodi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olugbodi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imo Ties 55%, Real Mo FC 45%.
Imo Ties - Real Mo FC 1:0

56e minuut.
Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke rent richting de bal. Obodo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obodo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imo Ties 72%, Real Mo FC 28%.
Imo Ties - Real Mo FC 1:0