Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
testimony fc Delta Shooters
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Omagufi onderschept slim de pass. Omagufi speelt de bal door. Daar is Temile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika haalt uit met een fantastische trap. Mohammed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Temile passt de bal zonder na te denken. Anosike kan de bal niet met de borst controleren. Temile is nu in balbezit. Anosike verovert de bal door een tackle van achteren. Anosike haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
testimony fc - Delta Shooters 0:1

37e minuut.
Temile geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anosike met een snelle inworp. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika schiet op doel. Mohammed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ukohu geeft een hoge lob. Moneke is nu in balbezit. Gona onderschept slim de pass. Obisesan onderschept slim de pass. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
testimony fc - Delta Shooters 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testimony fc 59%, Delta Shooters 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
testimony fc - Delta Shooters 1:1

52e minuut.
Achebe onderschept slim de pass. Achebe geeft een lange en hoge pass. Ukohu kopt de bal weg. Gona rent richting de bal. Gona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Moneke is nu in balbezit. Gona onderschept slim de pass. Omagufi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gona roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gona kan niet meer verder spelen. Ojirika komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Omagufi kopt de bal weg. Okeke probeert de bal aan de voet te houden. Enakarhire speelt de bal door. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke draait met de bal, schiet en ... Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testimony fc - Delta Shooters 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testimony fc 66%, Delta Shooters 34%.
testimony fc - Delta Shooters 2:1