Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Shooters Super Boys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Adigun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojirika. Adigun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melkam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nwanu is nu in balbezit. Okoh probeert naar een medespeler te passen. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Anosike geeft een hoge lob. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Ozuah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Shooters - Super Boys 1:0

12e minuut.
Melkam is nu in balbezit. Melkam met een sublieme pass. Daar is Zeigbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Njoku rent richting de bal. Njoku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika verovert de bal door een tackle van achteren. Ojirika passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Njoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojirika rent richting de bal. Ojirika passt de bal zonder na te denken. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Shooters 49%, Super Boys 51%.
Delta Shooters - Super Boys 1:0

50e minuut.
Zeigbo geeft een hoge lob. Inworp. Njoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika haalt uit met een fantastische trap. Ozuah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Achebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achebe draait met de bal, schiet en ... Ozuah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Shooters - Super Boys 2:0

53e minuut.
Enakarhire onderschept slim de pass. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika probeert naar een medespeler te passen. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire onderschept slim de pass. Enakarhire geeft een hoge lob. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel. Ozuah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Okonkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojirika rent richting de bal. Ojirika geeft de bal voor. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel. Ozuah bokst de bal weg.

74e minuut.
Enakarhire kopt de bal weg. Klungelig pakt Ojirika de bal. Nwanu rent richting de bal. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Shooters - Super Boys 2:1

90e minuut.
Tyavkase rent richting de bal. Anosike is nu in balbezit. Anosike passt de bal met de wreef. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ozuah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Shooters - Super Boys 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Shooters 38%, Super Boys 62%.
Delta Shooters - Super Boys 3:1