Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: pimo fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1516
pimo fc Delta Shooters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Osim passt de bal in één keer door. Aminu rent richting de bal. Okeke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aminu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Okeke speelt de bal door. Anonam rent richting de bal. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika schiet op doel. Klungelig pakt Fregene de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojirika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anosike is nu in balbezit. Anosike geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ojirika controleert de bal met de borst. Ojirika geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dozie de bal. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Onyedika heeft problemen om de bal te vangen. Njoku rent richting de bal. Njoku passt de bal met de wreef. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aminu onderschept slim de pass. Aminu schiet op doel. Daar is Okoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iyodo rent richting de bal. Iyodo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pimo fc - Delta Shooters 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimo fc 58%, Delta Shooters 42%.
pimo fc - Delta Shooters 1:0

61e minuut.
Okoh speelt de bal door. Daar is Ojirika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iyodo begaat een overtreding. Iyodo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimo fc 51%, Delta Shooters 49%.
pimo fc - Delta Shooters 1:0