Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Wolves Celestial Bandits
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Iyodo onderschept slim de pass. Iyodo speelt de bal door. Asechemie rent richting de bal. Utaka is nu in balbezit. Utaka schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nwordu met een sublieme pass. Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe passt de bal met de wreef. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Omodiagbe probeert de bal met de borst te controleren. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu geeft een hoge lob. Utaka rent richting de bal. Utaka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Adigun passt de bal in één keer door. Olomuyina heeft problemen om de bal te vangen. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Onwuzuruike geeft de bal voor. Adigun is nu in balbezit. Adigun passt de bal met de wreef. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Uzoma kopt de bal weg. Utaka rent richting de bal. Utaka passt de bal met de wreef. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Dosunmu onderschept slim de pass. Dosunmu speelt de bal door. John probeert de bal met de borst te controleren. John verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Wolves 52%, Celestial Bandits 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Wolves - Celestial Bandits 0:0

50e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Inworp. Okereke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Musa geeft de bal voor. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina maakt een afschuwelijke overtreding. Olomuyina krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Uzoma passt de bal met de wreef. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu geeft een hoge lob. Utaka rent richting de bal. Utaka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Oliseh trapt de bal weg van het doel. Adigun speelt de bal door. Olomuyina heeft problemen om de bal te vangen. Olomuyina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - Celestial Bandits 1:0

57e minuut.
Olomuyina passt de bal in één keer door. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami onderschept slim de pass. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu draait met de bal, schiet en ... Nwaneri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami probeert naar een medespeler te passen. Olomuyina is nu in balbezit. Olomuyina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
John geeft de bal voor. Inworp. Odegbami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adigun rent richting de bal. Adigun geeft een hoge lob. Paal! Nwaneri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - Celestial Bandits 2:0

87e minuut.
Adigun onderschept slim de pass. Adigun geeft een lange en hoge pass. Olomuyina kopt de bal weg. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Wolves 47%, Celestial Bandits 53%.
AS Wolves - Celestial Bandits 2:0