Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross-River Links falomo fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Na een snelle pass probeert Onwuachi de bal onder controle te krijgen. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke speelt de bal door. Idahor is nu in balbezit. Idahor schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Lambert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nwoke met de inworp. Agbim rent richting de bal. Agbim geeft een hoge lob. Ezeji bokst de bal weg. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Onwuachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olufemi rent richting de bal. Ogbuke begaat een overtreding. Ogbuke krijgt een gele kaart. Olufemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onwuachi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Links 62%, falomo fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross-River Links - falomo fc 0:0

48e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi passt de bal met de wreef. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Uche onderschept slim de pass. Uche geeft de bal voor. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Links - falomo fc 1:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Ogbuke de bal onder controle te krijgen. Uche speelt de bal door. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi draait met de bal, schiet en ... Ovie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okpara speelt de bal door. Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen onderschept slim de pass. Eguavoen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Agbim bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim geeft een hoge lob. Stephen kopt de bal weg. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cross-River Links - falomo fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Links 50%, falomo fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross-River Links - falomo fc 1:1