Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 5
  • Stadion: Mosho FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1662
Fierce Knights Cross-River Links
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Zeigbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ademola rent richting de bal. Ekong begaat een overtreding. Ademola moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ademola kan niet meer verder spelen. Ezeji komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Uche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olufemi is nu in balbezit. Enyinnaya begaat een overtreding. Enyinnaya krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Shittu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehiorobo is nu in balbezit. Ehiorobo haalt uit met een fantastische trap. Ezeji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Shittu trapt de bal weg van het doel. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Enyinnaya zijn tegenspeler op de grond. Enyinnaya krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ogunbiyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lambert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agunbiade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Knights 47%, Cross-River Links 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Knights - Cross-River Links 0:0

57e minuut.
Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahab is nu in balbezit. Wahab passt de bal in één keer door. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Lambert de bal. Zeigbo rent richting de bal. Met opzet legt Lambert zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lambert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Ayorinde met een sublieme pass. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Lambert met een sublieme pass. Wahab rent richting de bal. Wahab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Knights 46%, Cross-River Links 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Knights - Cross-River Links 0:0