Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osun Bulls Nicholas FC
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Igweonu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert is nu in balbezit. Lambert passt de bal in één keer door. Nworgu is nu in balbezit. Nworgu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi passt de bal met de wreef. Layeni is nu in balbezit. Ezeugo onderschept slim de pass. Ezeugo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Anyanwu kopt de bal weg. Kondaponi rent richting de bal. Lambert onderschept slim de pass. Lambert geeft de bal voor. Ezeugo probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ezeugo passt de bal in één keer door. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Obiekwu geeft een lange en hoge pass. Igweonu rent richting de bal. Baruwa begaat een overtreding. Baruwa krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ledor onderschept slim de pass. Ledor probeert naar een medespeler te passen. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher geeft een lange en hoge pass. Anikputa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osun Bulls - Nicholas FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osun Bulls 74%, Nicholas FC 26%.
Osun Bulls - Nicholas FC 0:1

59e minuut.
Lambert passt de bal met de wreef. Obiekwu geeft de bal voor. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. Sylvester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osun Bulls - Nicholas FC 0:2

61e minuut.
Daar is Layeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher passt de bal in één keer door. Ezeugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeugo geeft een lange en hoge pass. Sylvester bokst de bal weg.

88e minuut.
Anyanwu met de inworp. Ayeni heeft problemen om de bal te vangen. Ayeni geeft de bal voor. Nworgu is nu in balbezit. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osun Bulls 58%, Nicholas FC 42%.
Osun Bulls - Nicholas FC 0:2