Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osun Bulls Oyo Suns
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ikedia passt de bal in één keer door. Agboola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odiye. Odiye krijgt een gele kaart. Agboola raakt geblesseerd tijdens het duel. Ovie met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ileagu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agboola rent richting de bal. Paal!

7e minuut.
Ledor verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Layeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mohammed zijn tegenspeler op de grond. Mohammed krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Layeni met de inworp. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia passt de bal met de wreef. Ileagu rent richting de bal. Ileagu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Ovie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed passt de bal zonder na te denken. Amokachi rent richting de bal. Amokachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mohammed passt de bal zonder na te denken. Ajide met een sublieme pass. Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi haalt uit met een fantastische trap. Gabriel probeert de bal aan de voet te houden. Sylvester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ezeugo geeft de bal voor. Moneke rent richting de bal. Moneke passt de bal zonder na te denken. Amokachi is nu in balbezit. Amokachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osun Bulls - Oyo Suns 0:1

37e minuut.
Fregene heeft problemen om de bal te vangen. Kaku met een sublieme pass. Moneke probeert naar een medespeler te passen. Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osun Bulls 39%, Oyo Suns 61%.
Osun Bulls - Oyo Suns 0:1

49e minuut.
Ijaya geeft een lange en hoge pass. Moneke kopt de bal weg. Klungelig pakt Kondaponi de bal. Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fregene speelt de bal door. Moneke rent richting de bal. Moneke passt de bal met de wreef. Amokachi rent richting de bal. Amokachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kaku rent richting de bal. Ikedia onderschept slim de pass. Ikedia speelt de bal door. Agboola is nu in balbezit. Agboola passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baruwa onderschept slim de pass. Baruwa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aminu de bal. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Aminu de bal. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Odiye de bal onder controle te krijgen. Monye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osun Bulls 50%, Oyo Suns 50%.
Osun Bulls - Oyo Suns 0:1