Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 5
  • Stadion: emma Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1758
emma SAMORI fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Anikputa met een sublieme pass. Klungelig pakt Ledor de bal. Nwordu rent richting de bal. Nwordu schiet op doel. Esin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Layeni rent richting de bal. Shakpoke onderschept slim de pass. Shakpoke met een sublieme pass. Daar is Nwordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwordu draait met de bal, schiet en ... Esin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Shakpoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anikputa rent richting de bal. Anikputa met een sublieme pass. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu draait met de bal, schiet en ... Esin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Inworp. Adinachukwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa onderschept slim de pass. Anikputa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emma 43%, SAMORI fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emma - SAMORI fc 0:0

46e minuut.
Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Kanu rent richting de bal. John onderschept slim de pass. Madu rent richting de bal. Madu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Madu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elejiko komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Shakpoke speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John speelt de bal door. Daar is Elejiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elejiko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nwordu kan de bal niet met de borst controleren. Obodo is nu in balbezit. Nwordu onderschept slim de pass. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Eguavoen geeft een lange en hoge pass. Esin met een sublieme pass. John kopt de bal weg. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Okoronkwo met een harde bal richting middenveld. Igweonu kopt de bal weg. John is nu in balbezit. John draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Anikputa geeft een lange en hoge pass. Daar is Ledor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emma - SAMORI fc 1:0

82e minuut.
Shakpoke passt de bal zonder na te denken. Layeni is nu in balbezit. Layeni speelt de bal door. Anikputa rent richting de bal. Anikputa schiet op doel. Esin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - SAMORI fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emma 45%, SAMORI fc 55%.
emma - SAMORI fc 2:0