Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shallow Eagles Celestial Bandits
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Inworp. Ola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olabiyi probeert naar een medespeler te passen. Obafemi geeft de bal voor. Ishiaku heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ola speelt de bal door. Dosunmu rent richting de bal. Olabiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Olabiyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shallow Eagles - Celestial Bandits 1:0

28e minuut.
Iyodo speelt de bal door. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma geeft een hoge lob. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Nwaneri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Iyodo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzoma rent richting de bal. Uzoma met een sublieme pass. Utaka rent richting de bal. Utaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
John geeft een hoge lob. Inworp. Ola met een snelle inworp. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nwaneri met een harde bal richting middenveld. Uzoma heeft problemen om de bal te vangen. Obafemi probeert naar een medespeler te passen. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shallow Eagles 33%, Celestial Bandits 67%.
Shallow Eagles - Celestial Bandits 1:0

50e minuut.
Adinachukwu met een sublieme pass. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Iyodo is nu in balbezit. Iyodo draait met de bal, schiet en ... Adigun bokst de bal weg.

61e minuut.
Dosunmu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Folorunsho komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Folorunsho is nu in balbezit. Olabiyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Folorunsho. Folorunsho krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ogbodudu probeert naar een medespeler te passen. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu probeert naar een medespeler te passen. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka schiet op doel. Adigun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Omodiagbe geeft een hoge lob. Baba kopt de bal weg. Folorunsho probeert de bal aan de voet te houden. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shallow Eagles - Celestial Bandits 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shallow Eagles 54%, Celestial Bandits 46%.
Shallow Eagles - Celestial Bandits 2:0