Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 5
  • Stadion: emma Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1401
emma misau United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nwanu de bal. Omodiagbe verovert de bal door een tackle van achteren. Omodiagbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Anikputa rent richting de bal. Anikputa passt de bal met de wreef. Layeni rent richting de bal. Layeni geeft de bal voor. Nwordu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Asechemie is nu in balbezit. Asechemie passt de bal in één keer door. West heeft problemen om de bal te vangen. Omodiagbe rent richting de bal. Omodiagbe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Andre rent richting de bal. Andre geeft een hoge lob. Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa schiet op doel. Ojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ihebulu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Layeni met de inworp. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - misau United 1:0

28e minuut.
Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu probeert naar een medespeler te passen. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - misau United 2:0

38e minuut.
Nwanu is nu in balbezit. Omodiagbe verovert de bal door een tackle van achteren. Nwobodo rent richting de bal. Omodiagbe rent richting de bal. Omodiagbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emma 49%, misau United 51%.
emma - misau United 2:0

51e minuut.
Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi passt de bal in één keer door. West rent richting de bal. Omodiagbe onderschept slim de pass. Omodiagbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen. Nwobodo probeert de bal aan de voet te houden. Enyinnaya probeert naar een medespeler te passen. Nwordu heeft problemen om de bal te vangen. Nwordu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen. Asechemie geeft de bal voor. Inuwa heeft problemen om de bal te vangen. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - misau United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emma 54%, misau United 46%.
emma - misau United 3:0