Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
philipo fc Adamawa Olympia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Oruma geeft de bal voor. Ekwueme kopt de bal weg. Egbo probeert de bal aan de voet te houden. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ojigwe passt de bal met de wreef. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins met een sublieme pass. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe schiet op doel. Ajao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ogbodudu zal de hoekschop nemen. Ilodigwe krijgt zijn hoofd ertegen. Ajao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dozie passt de bal zonder na te denken. Martins is nu in balbezit. Martins passt de bal zonder na te denken. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. Ajao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen heeft problemen om de bal te vangen. Salahudeen geeft een lange en hoge pass. Martins probeert de bal aan de voet te houden. Osueke is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Shittu kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ekwueme is nu in balbezit. Osueke onderschept slim de pass. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah schiet op doel. Anikputa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
philipo fc - Adamawa Olympia 0:1

40e minuut.
Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. West bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke onderschept slim de pass. Osueke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipo fc 45%, Adamawa Olympia 55%.
philipo fc - Adamawa Olympia 0:1

83e minuut.
Martins speelt de bal door. Etafia is nu in balbezit. Ilodigwe onderschept slim de pass. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Otiji rent richting de bal. Otiji speelt de bal door. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baruwa de bal onder controle te krijgen. Ajao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipo fc 38%, Adamawa Olympia 62%.
philipo fc - Adamawa Olympia 0:1