Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PhelleDkilla United Mormon FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku geeft de bal voor. Ugbade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Anikputa trapt de bal weg van het doel. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odiye krijgt een gele kaart. Nwosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nwosa kan niet meer verder spelen. Wahab komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Agu speelt de bal door. Okocha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugbade. Okocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agu wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 53%, Mormon FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PhelleDkilla United - Mormon FC 0:0

54e minuut.
Ugbade geeft een hoge lob. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie passt de bal in één keer door. John rent richting de bal. John haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Mohammed haalt uit met een fantastische trap. Eboh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asechemie zal de hoekschop nemen. Kaku maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
John bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap. Adigun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugbade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ugbade met een snel genomen vrije trap. Adigun kan de bal niet met de borst controleren. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab probeert naar een medespeler te passen. Enyeama is nu in balbezit. Enyeama haalt uit met een fantastische trap. Anikputa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PhelleDkilla United - Mormon FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 42%, Mormon FC 58%.
PhelleDkilla United - Mormon FC 0:1