Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: elemson Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1214
Adamawa Lions Savages
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Obafemi kopt de bal weg. Klungelig pakt Obiku de bal. Obiku geeft een hoge lob. Esin is nu in balbezit. Esin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Lions 46%, Savages 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adamawa Lions - Savages 0:0

46e minuut.
Igweokolo met een sublieme pass. Dosu rent richting de bal. Dosu geeft een lange en hoge pass. Daar is Adamu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dosu met de inworp. Nwosu is nu in balbezit. Nwosu met een sublieme pass. Esin is nu in balbezit. Esin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kalu speelt de bal door. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji geeft een hoge lob. Adamu is nu in balbezit. Adamu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kalu met een sublieme pass. Okosieme probeert naar een medespeler te passen. Nnaji rent richting de bal. Esin onderschept slim de pass. Esin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Ojirika geeft de bal voor. Egere kopt de bal weg. Baba rent richting de bal. Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Okosieme de bal. Ojirika geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalu met de inworp. Nwobodo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Nwosu de bal. Adamu rent richting de bal. Adamu speelt de bal door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Lions - Savages 1:0

79e minuut.
Dozie kopt de bal weg. Esin is nu in balbezit. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin rent richting de bal. Esin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Lions 56%, Savages 44%.
Adamawa Lions - Savages 1:0