Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philos FC The swot
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Elaho trapt de bal weg van het doel. Dombraye kopt de bal weg. Ishiaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nwanu verovert de bal door een tackle van achteren. Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Michael passt de bal in één keer door. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Philos FC - The swot 1:0

39e minuut.
Ovie onderschept slim de pass. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obianika krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dombraye onderschept slim de pass. Dombraye met een sublieme pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ledor speelt de bal door. Babayaro rent richting de bal. Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philos FC 56%, The swot 44%.
Philos FC - The swot 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adepoju met de inworp. Obianika probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aghahowa is nu in balbezit. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Igweokolo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obisesan de bal. Okoye geeft een hoge lob. Nwosa bokst de bal weg.

71e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. Ledor onderschept slim de pass. Ledor speelt de bal door. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Salahudeen met een sublieme pass. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ovie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Philos FC - The swot 2:0

80e minuut.
Ledor is nu in balbezit. Babayaro rent richting de bal. Babayaro passt de bal in één keer door. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Obianika rent richting de bal. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika is nu in balbezit. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Obisesan verovert de bal door een tackle van achteren. Okoye onderschept slim de pass. Okoye probeert naar een medespeler te passen. Emigo rent richting de bal. Emigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nwosa probeert naar een medespeler te passen. Dombraye kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ledor de bal onder controle te krijgen. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philos FC 58%, The swot 42%.
Philos FC - The swot 2:0