Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANCTIC FC elemson
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Eboh passt de bal met de wreef. Layeni rent richting de bal. Wahab is nu in balbezit. Wahab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANCTIC FC - elemson 0:1

13e minuut.
Nnaji draait met de bal, schiet en ... Ogungbure speelt de bal door. Igweonu heeft problemen om de bal te vangen. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ledor passt de bal zonder na te denken. Layeni rent richting de bal. Olomuyina kan de bal niet met de borst controleren. Wahab is nu in balbezit. Wahab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Okon neemt de hoekschop. Ugbade onderschept slim de pass. Daar is Layeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina probeert naar een medespeler te passen. Ledor is nu in balbezit. Ledor draait met de bal, schiet en ... Enyiaku probeert de bal aan de voet te houden. Ogungbure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANCTIC FC 53%, elemson 47%.
SANCTIC FC - elemson 0:1

49e minuut.
Eboh is nu in balbezit. Eboh passt de bal in één keer door. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni haalt uit met een fantastische trap. Stephen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANCTIC FC - elemson 0:2

54e minuut.
Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan met een sublieme pass. Olomuyina speelt de bal door. Ledor rent richting de bal. Ledor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nnaji de bal. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Layeni maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SANCTIC FC - elemson 0:3

61e minuut.
Fasindo probeert de bal aan de voet te houden. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ledor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ledor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Wahab raakt geblesseerd tijdens het duel. Oretan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade passt de bal zonder na te denken. Fasindo met een sublieme pass. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Olomuyina geeft een lange en hoge pass. Eboh rent richting de bal. Met opzet legt Amunike zijn tegenspeler op de grond. Amunike krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Daar is Ude, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Nnaji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olomuyina is nu in balbezit. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANCTIC FC 50%, elemson 50%.
SANCTIC FC - elemson 0:3