Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
philipo fc Kano Meteors
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Musa kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oruma met de inworp. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ekwueme speelt de bal door. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ojigwe de bal. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
philipo fc - Kano Meteors 1:0

20e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe rent richting de bal. Ojigwe rent richting de bal. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ilodigwe onderschept slim de pass. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri begaat een overtreding. Nwaneri krijgt een gele kaart. Ojigwe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ojigwe kan niet meer verder spelen. Christopher komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ekwueme rent richting de bal. Layeni verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji begaat een overtreding. Layeni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Layeni kan niet meer verder spelen. Okoduwa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipo fc 35%, Kano Meteors 65%.
philipo fc - Kano Meteors 1:0

47e minuut.
Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi geeft een lange en hoge pass. Okoduwa probeert de bal met de borst te controleren. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Martins passt de bal zonder na te denken. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu geeft een hoge lob. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ... Olufemi bokst de bal weg.

57e minuut.
Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu geeft een hoge lob. Okereke probeert de bal aan de voet te houden. Ekwueme rent richting de bal. Ekwueme haalt uit met een fantastische trap. Olufemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Omodiagbe geeft de bal voor. Okereke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Keshi de bal onder controle te krijgen. Sylvester rent richting de bal. Sylvester geeft de bal voor. Olufemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ijaya rent richting de bal. Ijaya passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Omodiagbe de bal. Christopher rent richting de bal. Christopher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Musa is nu in balbezit. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu geeft een lange en hoge pass. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Anikputa met een harde bal richting middenveld. Christopher is nu in balbezit. Christopher passt de bal in één keer door. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe schiet op doel. Olufemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipo fc 39%, Kano Meteors 61%.
philipo fc - Kano Meteors 1:0