Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
•phenomenal Cf• Philos FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Obinna passt de bal zonder na te denken. Babayaro speelt de bal door. Klungelig pakt Edusei de bal. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ige zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michael rent richting de bal. Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika geeft een lange en hoge pass. Okpara krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aghahowa draait met de bal, schiet en ... Udeze kopt de bal weg. Babayaro rent richting de bal. Babayaro schiet op doel. Oretan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
•phenomenal Cf• - Philos FC 0:1

26e minuut.
Frimpong probeert de bal aan de voet te houden. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen met een sublieme pass. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Michael rent richting de bal. Michael geeft de bal voor. Salahudeen probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel. Oretan bokst de bal weg.

34e minuut.
Omodiagbe is nu in balbezit. Onyedika rent richting de bal. Onyedika passt de bal met de wreef. Okpara is nu in balbezit. Okpara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: •phenomenal Cf• 43%, Philos FC 57%.
•phenomenal Cf• - Philos FC 0:1

47e minuut.
Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong onderschept slim de pass. Frimpong passt de bal in één keer door. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ige met de inworp. Adeshina rent richting de bal. Adeshina geeft de bal voor. Udeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okpara is nu in balbezit. Okpara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
•phenomenal Cf• - Philos FC 1:1

60e minuut.
Onyedika passt de bal met de wreef. Babayaro heeft problemen om de bal te vangen. Babayaro geeft een hoge lob. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Babayaro rent richting de bal. Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro begaat een overtreding. Babayaro krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Michael geeft een lange en hoge pass. Frimpong rent richting de bal. Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Okpara is nu in balbezit. Okpara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een lange en hoge pass. Daar is Udeze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. Oretan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Eromoigbe met de inworp. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap. Daar is Salahudeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: •phenomenal Cf• 43%, Philos FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
•phenomenal Cf• - Philos FC 1:1