Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
philipo fc Philos FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Eromoigbe probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel. West probeert de bal aan de voet te houden. Anikputa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
philipo fc - Philos FC 0:1

12e minuut.
Eromoigbe geeft een hoge lob. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa heeft problemen om de bal te vangen. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. Anikputa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Sylvester met een snelle inworp. Martins probeert naar een medespeler te passen. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. Nwosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Obianika onderschept slim de pass. Obianika geeft de bal voor. Shittu heeft problemen om de bal te vangen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eromoigbe rent richting de bal. Otiji begaat een overtreding. Eromoigbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogbodo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aghahowa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ojigwe is nu in balbezit. Ogbodo onderschept slim de pass. Ogbodo geeft de bal voor. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Obianika onderschept slim de pass. Obianika probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. West probeert de bal aan de voet te houden. Anikputa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipo fc 45%, Philos FC 55%.
philipo fc - Philos FC 0:1

52e minuut.
Ogbodo rent richting de bal. Ojigwe onderschept slim de pass. Ojigwe passt de bal zonder na te denken. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Sylvester met een snelle inworp. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
philipo fc - Philos FC 1:1

68e minuut.
Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe rent richting de bal. Elaho is nu in balbezit. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Martins rent richting de bal. Martins geeft de bal voor. Elaho rent richting de bal. Ilodigwe onderschept slim de pass. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. Nwosa bokst de bal weg. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ... Nwosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
philipo fc - Philos FC 2:1

83e minuut.
Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael geeft de bal voor. Aghahowa kopt de bal weg. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipo fc 41%, Philos FC 59%.
philipo fc - Philos FC 2:1