Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bacerlona ## Jigawa Bullets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Johnson rent richting de bal. Igwe rent richting de bal. Igwe passt de bal zonder na te denken. Opabunmi rent richting de bal. Opabunmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olufemi heeft problemen om de bal te vangen. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Akabuogu de bal. Akabuogu schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Emedosi kopt de bal weg. Kala Otaji kan de bal niet met de borst controleren. Fatusi is nu in balbezit. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu draait met de bal, schiet en ... Owubokiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bacerlona ## - Jigawa Bullets 0:1

33e minuut.
Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kala Otaji de bal onder controle te krijgen. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kala Otaji geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojirika met een snelle inworp. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bacerlona ## 58%, Jigawa Bullets 42%.
FC Bacerlona ## - Jigawa Bullets 0:1

72e minuut.
Sule is nu in balbezit. Ajide is nu in balbezit. Ajide met een sublieme pass. Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Akabuogu is nu in balbezit. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akabuogu. Akabuogu krijgt een gele kaart. Zeigbo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zeigbo kan niet meer verder spelen. Mohammed komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bacerlona ## 47%, Jigawa Bullets 53%.
FC Bacerlona ## - Jigawa Bullets 0:1