Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyo Knights oma
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tyavkase geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogbuke met de inworp. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ejiofor passt de bal zonder na te denken. Okoye speelt de bal door. Okemiri rent richting de bal. Okemiri draait met de bal, schiet en ... Eboh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Knights - oma 1:0

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iheanacho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okemiri heeft problemen om de bal te vangen. Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Knights - oma 2:0

33e minuut.
Ejiofor onderschept slim de pass. Ejiofor speelt de bal door. Okemiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase passt de bal zonder na te denken. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tyavkase rent richting de bal. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye met een sublieme pass. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Okorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Obinna de bal. Obinna speelt de bal door. Okemiri is nu in balbezit. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Knights - oma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Knights 50%, oma 50%.
Oyo Knights - oma 3:0

55e minuut.
Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Aminu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ekoku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melkam zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Knights - oma 3:1

56e minuut.
Ejiofor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odiye. Ejiofor raakt geblesseerd tijdens het duel. Alegbe met een snel genomen vrije trap. Okemiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Idahor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Ejiofor probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa heeft problemen om de bal te vangen. Okemiri rent richting de bal. Okemiri haalt uit met een fantastische trap. Eboh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tyavkase kan de bal niet met de borst controleren. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye passt de bal zonder na te denken. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Okorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Alegbe is nu in balbezit. Melkam verovert de bal door een tackle van achteren. Melkam passt de bal in één keer door. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Knights 50%, oma 50%.
Oyo Knights - oma 3:1