Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagos Shooters King fFc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Edusei speelt de bal door. Ugbade rent richting de bal. Met opzet legt Ekoku zijn tegenspeler op de grond. Ekoku krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei met een sublieme pass. Klungelig pakt Ugbade de bal. Edusei rent richting de bal. Edusei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kelechi geeft een lange en hoge pass. Mecha kopt de bal weg. Dosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Oparaku geeft een hoge lob. Daar is Dosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Datoru onderschept slim de pass. Datoru geeft de bal voor. Klungelig pakt Omotayo de bal. Ugbade rent richting de bal. Ugbade schiet op doel. Agali bokst de bal weg. Iloenyosi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Shooters - King fFc 1:0

27e minuut.
Musa geeft een hoge lob. Ijaya rent richting de bal. Ekoku begaat een overtreding. Ekoku krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Datoru onderschept slim de pass. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoru onderschept slim de pass. Edusei rent richting de bal. Edusei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Shooters 43%, King fFc 57%.
Lagos Shooters - King fFc 1:0

51e minuut.
Kelechi heeft problemen om de bal te vangen. Kelechi met een sublieme pass. Dosu rent richting de bal. Ndah onderschept slim de pass. Ndah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Oparaku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Datoru met de inworp. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Shooters 50%, King fFc 50%.
Lagos Shooters - King fFc 1:0