Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Bullets triner fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu rent richting de bal. Ayinde onderschept slim de pass. Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi schiet op doel. Ogunsoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika speelt de bal door. Akinsehinde is nu in balbezit. Bobolayefa onderschept slim de pass. Bobolayefa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Ozurumba is nu in balbezit. Ozurumba geeft een hoge lob. Yobo rent richting de bal. Bobolayefa rent richting de bal. Bobolayefa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yobo rent richting de bal. Yobo speelt de bal door. Bobolayefa is nu in balbezit. Bobolayefa haalt uit met een fantastische trap. Akinsehinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

32e minuut.
Johnson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Egere is nu in balbezit. Egere geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akinsehinde de bal. Akinsehinde geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - triner fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 54%, triner fc 46%.
Jigawa Bullets - triner fc 0:1

47e minuut.
Johnson probeert de bal met de borst te controleren. Egere is nu in balbezit. Sule rent richting de bal. Bobolayefa onderschept slim de pass. Bobolayefa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Agoye is nu in balbezit. Ojirika verovert de bal door een tackle van achteren. Omodiagbe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ojirika is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fatusi neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Akinsehinde geeft een hoge lob. Ozurumba rent richting de bal. Emedosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emedosi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Omoh rent richting de bal. Yobo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omoh. Omoh krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egere met de inworp. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba geeft een hoge lob. Bobolayefa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - triner fc 0:2

90e minuut.
Akabuogu speelt de bal door. Klungelig pakt Fatusi de bal. Fatusi met een sublieme pass. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 62%, triner fc 38%.
Jigawa Bullets - triner fc 0:2