Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Ties Makuochi fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu passt de bal zonder na te denken. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Emigo is nu in balbezit. Isibor verovert de bal door een tackle van achteren. Isibor passt de bal in één keer door. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo geeft een lange en hoge pass. Isibor probeert de bal aan de voet te houden. Oparaku rent richting de bal. Oparaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Ties - Makuochi fc 1:0

37e minuut.
Isibor is nu in balbezit. Emigo onderschept slim de pass. Adamu rent richting de bal. Enyinnaya verovert de bal door een tackle van achteren. Enyinnaya geeft een hoge lob. Taiwo bokst de bal weg.

38e minuut.
Shola geeft de bal voor. Sunday kopt de bal weg. Klungelig pakt Shola de bal. Ude rent richting de bal. Ude schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Ties 61%, Makuochi fc 39%.
Benue Ties - Makuochi fc 1:0

67e minuut.
Owubokiri met een harde bal richting middenveld. Oghene rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chibueze. Oghene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enyinnaya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Taiwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Omolade rent richting de bal. Aminu rent richting de bal. Sunday rent richting de bal. Sunday haalt uit met een fantastische trap. Taiwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benue Ties - Makuochi fc 1:1

77e minuut.
Layeni geeft de bal voor. Ude is nu in balbezit. Owubokiri is nu in balbezit. Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Ude haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Emigo heeft problemen om de bal te vangen. Sunday bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday probeert naar een medespeler te passen. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Ties 63%, Makuochi fc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benue Ties - Makuochi fc 1:1