Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Despotic Invasion Jigawa Bullets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Akabuogu met een sublieme pass. Omoh rent richting de bal. Teberen verovert de bal door een tackle van achteren. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Despotic Invasion - Jigawa Bullets 0:1

17e minuut.
Akinsehinde trapt de bal weg. Ojirika kopt de bal weg. Omodiagbe rent richting de bal. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo draait met de bal, schiet en ... Onwuzuruike bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teberen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ehiorobo de bal. Onwuzuruike probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Onwuzuruike trapt de bal weg van het doel. Odiye kopt de bal weg. Daar is Emedosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omodiagbe verovert de bal door een tackle van achteren. Omodiagbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Despotic Invasion - Jigawa Bullets 1:1

45e minuut.
Emedosi geeft de bal voor. Nworgu rent richting de bal. Nworgu probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. Adiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ogunbiyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despotic Invasion - Jigawa Bullets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despotic Invasion 59%, Jigawa Bullets 41%.
Despotic Invasion - Jigawa Bullets 1:2

46e minuut.
Omodiagbe heeft problemen om de bal te vangen. Fatusi rent richting de bal. Fatusi passt de bal zonder na te denken. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu schiet op doel. Adiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nworgu de bal onder controle te krijgen. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi geeft een hoge lob. Akabuogu probeert de bal aan de voet te houden. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi passt de bal met de wreef. Nworgu rent richting de bal. Akabuogu onderschept slim de pass. Akabuogu schiet op doel. Adiele bokst de bal weg.

88e minuut.
Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe onderschept slim de pass. Omodiagbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despotic Invasion 39%, Jigawa Bullets 61%.
Despotic Invasion - Jigawa Bullets 1:2