Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ga1axy FC Benue Ties
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Emigo passt de bal zonder na te denken. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi speelt de bal door. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu speelt de bal door. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Odiah rent richting de bal. Odiah passt de bal zonder na te denken. Ebiede is nu in balbezit. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi draait met de bal, schiet en ... Taiwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Akabuogu trapt de bal weg van het doel. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede schiet op doel. Taiwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Oparaku de bal. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ga1axy FC 46%, Benue Ties 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ga1axy FC - Benue Ties 0:0

60e minuut.
Adamu rent richting de bal. Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Oparaku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oparaku krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi draait met de bal, schiet en ... Shola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Omolade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Emigo onderschept slim de pass. Odiah onderschept slim de pass. Odiah probeert naar een medespeler te passen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ga1axy FC 41%, Benue Ties 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ga1axy FC - Benue Ties 0:0