Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharks O.P.H Makuochi fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Oghene passt de bal zonder na te denken. Sunday rent richting de bal. Ude is nu in balbezit. Sunday is nu in balbezit. Sunday schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday begaat een overtreding. Kalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Eromoigbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Olasupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Olasupo geeft een hoge lob. Inworp. Obafemi met een snelle inworp. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ude stond buitenspel. Nwachukwu neemt vlug de vrije trap. Sunday kopt de bal weg. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ude schiet op doel. Olasupo kopt de bal weg. Enyinnaya probeert de bal aan de voet te houden. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sunday is nu in balbezit. Sunday passt de bal met de wreef. Ude rent richting de bal. Ude haalt uit met een fantastische trap. Abana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharks O.P.H - Makuochi fc 0:1

25e minuut.
Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Oghene kopt de bal weg. Daar is Anosike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ude is nu in balbezit. Ude schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Enyinnaya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odemwingie met een snelle inworp. Melkam is nu in balbezit. Melkam draait met de bal, schiet en ... Nwachukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharks O.P.H 44%, Makuochi fc 56%.
Sharks O.P.H - Makuochi fc 0:1

55e minuut.
Daar is Odemwingie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ude rent richting de bal. Ude met een sublieme pass. Sunday is nu in balbezit. Sunday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharks O.P.H 55%, Makuochi fc 45%.
Sharks O.P.H - Makuochi fc 0:1