Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Princes OKP fc
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sule met een snelle inworp. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba schiet op doel. Klungelig pakt Ahmed de bal. Enyeama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sodje is nu in balbezit. Sodje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - OKP fc 1:0

11e minuut.
Udebuluzor is nu in balbezit. Aiyenugba verovert de bal door een tackle van achteren. Aiyenugba speelt de bal door. Sodje is nu in balbezit. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - OKP fc 2:0

19e minuut.
Ayegbeni met een sublieme pass. Sylvester met een sublieme pass. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia haalt uit met een fantastische trap. Ejide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ayegbeni met een snelle inworp. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba passt de bal in één keer door. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje draait met de bal, schiet en ... Enyeama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Iyenemi met een sublieme pass. Sylvester rent richting de bal. Sylvester passt de bal in één keer door. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Etafia speelt de bal door. Ejide is nu in balbezit. Akinbiyi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Akinbiyi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Ejide probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi passt de bal in één keer door. Sylvester rent richting de bal. Sylvester geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Princes 47%, OKP fc 53%.
Glorious Princes - OKP fc 2:0

49e minuut.
Okafor geeft de bal voor. Aiyenugba rent richting de bal. Akabuogu begaat een overtreding. Akabuogu krijgt een gele kaart. Aiyenugba raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiyenugba komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ejide rent richting de bal. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide is nu in balbezit. Ejide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Iyenemi geeft de bal voor. Klungelig pakt Ajaero de bal. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap. Obodo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - OKP fc 2:1

66e minuut.
Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sule de bal. Sodje rent richting de bal. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Princes - OKP fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Princes 60%, OKP fc 40%.
Glorious Princes - OKP fc 3:1