Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Princes Kogi Olympia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


39e minuut.
Ovie kopt de bal weg. Akinbiyi is nu in balbezit. Akinbiyi geeft de bal voor. Casmir rent richting de bal. Casmir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Princes - Kogi Olympia 1:0

41e minuut.
Ezeugo passt de bal zonder na te denken. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha met een sublieme pass. Casmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Casmir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Casmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Casmir schiet op doel. Umar probeert de bal aan de voet te houden. Casmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Casmir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Princes 58%, Kogi Olympia 42%.
Kano Princes - Kogi Olympia 1:0

48e minuut.
Isah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shittu met de inworp. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zeigbo heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Ohenhen passt de bal in één keer door. Ojo is nu in balbezit. Ojo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Onyedika trapt de bal weg van het doel. Iyodo kopt de bal weg. Ijaya is nu in balbezit. Nwosa onderschept slim de pass. Nwosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi passt de bal met de wreef. Casmir rent richting de bal. Casmir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Nwosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ijaya rent richting de bal. Met opzet legt Ohenhen zijn tegenspeler op de grond. Ohenhen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Princes 64%, Kogi Olympia 36%.
Kano Princes - Kogi Olympia 1:0