Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 8
  • Stadion: OKP fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1807
OKP fc Ôffîxîæl
Attack Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Eboh met een sublieme pass. Ogunsoto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obisesan. Obisesan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh rent richting de bal. Tyavkase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyavkase krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ejide is nu in balbezit. Obiekwu onderschept slim de pass. Sylvester onderschept slim de pass. Sylvester passt de bal in één keer door. Etafia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Okon de bal. Umukoro met een sublieme pass. Odiye is nu in balbezit. Odiye haalt uit met een fantastische trap. Ahmed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enyeama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKP fc - Ôffîxîæl 0:1

29e minuut.
Ayegbeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyavkase rent richting de bal. Eboh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eboh krijgt een gele kaart. Tyavkase is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyavkase legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Chukwu bokst de bal weg.

36e minuut.
Ayegbeni met de inworp. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase met een sublieme pass. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKP fc - Ôffîxîæl 1:1

40e minuut.
Obisesan rent richting de bal. Obisesan passt de bal zonder na te denken. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OKP fc - Ôffîxîæl 1:2

45e minuut.
Temile met een snelle inworp. Umukoro geeft de bal voor. Nwanu probeert de bal aan de voet te houden. Odiye rent richting de bal. Odiye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKP fc - Ôffîxîæl 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKP fc 48%, Ôffîxîæl 52%.
OKP fc - Ôffîxîæl 1:3

57e minuut.
Iyenemi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Etafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu is nu in balbezit. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Iyenemi geeft een lange en hoge pass. Adeshina kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayegbeni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Igbinadolor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Enyeama trapt de bal weg. Iyenemi kopt de bal weg. Osagie met een sublieme pass. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Adeshina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ejide krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ejide passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Eboh de bal onder controle te krijgen. Igbinadolor geeft een lange en hoge pass. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Obisesan geeft de bal voor. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Obisesan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obiekwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Taiwo de bal. Taiwo geeft een hoge lob. Enyeama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taiwo zal de hoekschop nemen. Enyeama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKP fc 45%, Ôffîxîæl 55%.
OKP fc - Ôffîxîæl 1:3