Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GhettoYouths FC Brave Guns
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.1
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Madu verovert de bal door een tackle van achteren. Ajao rent richting de bal. Ajao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obafuso de bal. Obafuso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oruma is nu in balbezit. Oruma passt de bal zonder na te denken. Ifejiagwa is nu in balbezit. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap. Akwuegbu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kaku met de inworp. Obodo is nu in balbezit. Obodo passt de bal met de wreef. Daar is Obafuso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafuso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GhettoYouths FC 64%, Brave Guns 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GhettoYouths FC - Brave Guns 0:0

48e minuut.
Olawaniyi is nu in balbezit. Olawaniyi geeft een hoge lob. Daar is Okunowo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafuso rent richting de bal. Obafuso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Oruma kopt de bal weg. Godwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa draait met de bal, schiet en ... Igweonu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GhettoYouths FC - Brave Guns 1:0

60e minuut.
Madu heeft problemen om de bal te vangen. Madu passt de bal in één keer door. Obafuso is nu in balbezit. Ajao is nu in balbezit. Ajao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GhettoYouths FC - Brave Guns 1:1

69e minuut.
Olawaniyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajao rent richting de bal. Kaku legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ajao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ajao neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GhettoYouths FC 59%, Brave Guns 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GhettoYouths FC - Brave Guns 1:1