Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Win pro Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1267
Kaduna Bulls Ondo Suns
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Anonam geeft een hoge lob. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Pascal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Omoefe is nu in balbezit. Olawaniyi probeert naar een medespeler te passen. Ogbeche rent richting de bal. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Olawaniyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omoefe rent richting de bal. Omoefe passt de bal zonder na te denken. Omolade rent richting de bal. Omolade schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eboh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mecha onderschept slim de pass. Mecha met een sublieme pass. Odemwingie controleert de bal met de borst. Pascal is nu in balbezit. Pascal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda verovert de bal door een tackle van achteren. Doda probeert naar een medespeler te passen. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie passt de bal met de wreef. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel. Odiye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bulls 39%, Ondo Suns 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaduna Bulls - Ondo Suns 0:0

46e minuut.
Omolade is nu in balbezit. Odemwingie onderschept slim de pass. Odemwingie passt de bal in één keer door. Pascal rent richting de bal. Pascal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Adepoju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olawaniyi speelt de bal door. Odemwingie speelt de bal door. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel. Odiye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bulls 55%, Ondo Suns 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaduna Bulls - Ondo Suns 0:0