Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamawa Tornadoes Glorious Ties
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ohaegbu rent richting de bal. Ohaegbu passt de bal in één keer door. Osim rent richting de bal. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Okpara speelt de bal door. Nwanu rent richting de bal. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai draait met de bal, schiet en ... Abana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 1:0

13e minuut.
Ogbodudu geeft een lange en hoge pass. Nwanu is nu in balbezit. Asechemie onderschept slim de pass. Rufai onderschept slim de pass. Rufai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Adinachukwu met de inworp. Ohaegbu geeft de bal voor. Agali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osim rent richting de bal. Osim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 1:1

29e minuut.
Abana speelt de bal door. Ogbodudu rent richting de bal. Ogbodudu passt de bal in één keer door. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 1:2

36e minuut.
Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie onderschept slim de pass. Ovie geeft een lange en hoge pass. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Abana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osueke heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Tornadoes 44%, Glorious Ties 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 2:2

46e minuut.
Rufai rent richting de bal. Ogbodudu rent richting de bal. Rufai onderschept slim de pass. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ogbodudu rent richting de bal. Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okunowo. Okunowo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai onderschept slim de pass. Rufai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ayegbeni rent richting de bal. Wahab onderschept slim de pass. Wahab speelt de bal door. Osim is nu in balbezit. Osim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Tornadoes 41%, Glorious Ties 59%.
Adamawa Tornadoes - Glorious Ties 2:3