Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World best FC Crimson FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku is nu in balbezit. Kaku passt de bal zonder na te denken. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Iroha is nu in balbezit. Olasupo onderschept slim de pass. Olasupo passt de bal zonder na te denken. Daar is Ijoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ejike rent richting de bal. Ejike geeft een lange en hoge pass. Olasupo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ijoh rent richting de bal. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oliseh onderschept slim de pass. Oliseh passt de bal zonder na te denken. Ijoh rent richting de bal. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World best FC - Crimson FC 0:1

29e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. Babayaro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Casmir de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ezeji geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh rent richting de bal. Ijoh is nu in balbezit. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World best FC 49%, Crimson FC 51%.
World best FC - Crimson FC 0:1

52e minuut.
Odiye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ejike bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike geeft een lange en hoge pass. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ejike passt de bal in één keer door. Olasupo rent richting de bal. Olasupo speelt de bal door. Daar is Babayaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Babayaro onderschept slim de pass. Oliseh is nu in balbezit. Casmir rent richting de bal. Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
World best FC - Crimson FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World best FC 53%, Crimson FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
World best FC - Crimson FC 1:1