Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Mosh Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2108
Omega CF Tiger United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe verovert de bal door een tackle van achteren. Alegbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega CF - Tiger United 1:0

18e minuut.
Obianika speelt de bal door. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Johnson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Atuegbu passt de bal zonder na te denken. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu draait met de bal, schiet en ... Ayeni controleert de bal met de borst. Ayeni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Folorunsho speelt de bal door. Nworgu kopt de bal weg. Abbey controleert de bal met de borst. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika onderschept slim de pass. Nworgu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obianika raakt geblesseerd tijdens het duel. Atuegbu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji met een sublieme pass. Daar is Ukohu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayeni rent richting de bal. Ayeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega CF 49%, Tiger United 51%.
Omega CF - Tiger United 1:0

61e minuut.
Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Ekong kopt de bal weg. Daar is Nworgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Alegbe rent richting de bal. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe is nu in balbezit. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Atuegbu probeert naar een medespeler te passen. Otiji rent richting de bal. Kala Otaji begaat een overtreding. Kala Otaji krijgt een gele kaart. Otiji moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Otiji kan niet meer verder spelen. Ofodile komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega CF 43%, Tiger United 57%.
Omega CF - Tiger United 1:0