Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinxy FC Mosh Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Enyiaku probeert naar een medespeler te passen. Ekong probeert naar een medespeler te passen. Ishiaku is nu in balbezit. Shorunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Shorunmu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu met een sublieme pass. Ajaero rent richting de bal. Ajaero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinxy FC - Mosh Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinxy FC 56%, Mosh Fc 44%.
Quinxy FC - Mosh Fc 1:0

64e minuut.
Shorunmu rent richting de bal. Thompson onderschept slim de pass. Etafia is nu in balbezit. Etafia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pascal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong met een sublieme pass. Osueke is nu in balbezit. Osueke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Agoye heeft problemen om de bal te vangen. Nwankwo rent richting de bal. Agoye begaat een overtreding. Agoye krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Garba kopt de bal weg. Agoye rent richting de bal. Agoye passt de bal zonder na te denken. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Martins met een snelle inworp. Gona bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gona raakt geblesseerd tijdens het duel. Gona legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Godwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gona is nu in balbezit. Gona haalt uit met een fantastische trap. Godwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quinxy FC - Mosh Fc 1:1

79e minuut.
Anonam geeft de bal voor. Daar is Abbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishiaku is nu in balbezit. Gona is nu in balbezit. Gona geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinxy FC 48%, Mosh Fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quinxy FC - Mosh Fc 1:1